Verhuren via DEHONvastgoed

DEHONvastgoed is gespecialiseerd in het verhuren van huurwoningen. Bent u op zoek naar betrouwbare huurders die netjes met uw vastgoed omgaan, dan is DEHONvastgoed de partij die dit mogelijk maakt!

Hieronder ziet u een overzicht van een basisverhuurtraject bij DEHONvastgoed.

  1. Vrijblijvend gesprek met de makelaar en opname van de woning
  2. Online plaatsen van de woning
  3. Plannen en verzorgen van de bezichtigingen met potentiële huurders
  4. Kandidaten voorstellen aan de verhuurder volgens zoekcriteria
  5. Screening huurder
  6. Huurovereenkomst opstellen
  7. Begin inspectie, visueel rapport en sleuteloverdracht inplannen en uitvoeren
  8. De drie maanden check. Na drie maanden een tussen inspectie uitvoeren

Maatwerk is de basis waarvanuit DEHONvastgoed zijn werkzaamheden uitvoert. Na een persoonlijk en vrijblijvend gesprek kan de DEHONvastgoed samen met de verhuurder afstemmen waar de behoeftes liggen. DEHONvastgoed maakt een plan van aanpak op om de woning aan een zo goed mogelijke huurder te verhuren uiteraard volgens de wensen van de verhuurder. Voor DEHONvastgoed is het cruciaal om aan de behoeftes van de verhuurder te voldoen. Onze diensten zijn persoonlijk en met oog voor detail. Wij denken graag mee in de situatie van elke verhuurder/cliënt om zo zijn of haar positie in de verhuurmarkt te verbeteren

Heeft u vragen over het verhuren van een woning/vastgoed of wilt u uw woning verhuren? Dan verzoeken wij u vriendelijk om uw contactgegevens hieronder achter te laten. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.