Willem Dreeslaan

Nieuwbouwproject Lauwerecht Utrecht, 154 starterswoningen.

v.a. € 740,- / per maand (incl. service kosten)

Beschrijving

Nieuwbouwproject: Lauwerecht te Utrecht, 154 starterswoningen.

Altijd al in een splinternieuwe woning op een toplocatie in Utrecht willen wonen? Nu is je kans! Te huur: 154 starterswoningen in het prachtige wooncomplex aan de Willem Dreeslaan te Utrecht. Het complex bestaat uit twee gebouwen met elkaar verbonden door een gemeenschappelijke binnentuin.

LOCATIE

Het appartementencomplex is centraal gelegen. Zo bent u binnen 5 minuten fietsafstand (15 minuten lopen) in het centrum, binnen 3 minuten bij de oude molen in de geliefde Utrechtse Vogelenbuurt en binnen 2 minuten fietsen bij de supermarkt, plaatselijke groentenboer en de bakkerij aan de levendige Merelstraat.

Wilt u in uw vrije tijd of bij mooi weer genieten van de natuur? Geen punt! Het Griftpark is op 7 minuten fietsafstand goed te bereiken. Als u elke dag de trein nodig heeft, dan is het centraal station op 9 minuten fietsafstand verwijderd van het complex. Er zijn 2 bushaltes op 100 m afstand (ongeveer 1 minuut loopafstand van het complex). Deze buslijn rijdt om de 10 minuten richting de Jaarbeurs en de rit duurt ongeveer 10 minuten. Liever naar station Overvecht vanwege uw eindbestemming? Dat station is binnen 8 minuten fietsen ook erg dichtbij. Kortom, het complex ligt op een zeer gunstige locatie. Uitgaansgelegenheden en andere culturele voorzieningen zijn allen nabij gelegen.

LAUWERECHT

Het plan bestaat uit twee kwalitatief hoogwaardig afgewerkte gebouwen, met elkaar verbonden door een gemeenschappelijke tuin van circa 380 m2. Er zullen 231 fietsparkeerplaatsen en 18 autoparkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar zijn. Daarnaast kan in de buurt geparkeerd worden en heeft elke appartementsbewoner desgewenst recht op een parkeervergunning. De appartementen op de begane grond hebben een eigen tuintje.

Het complex bestaat uit in totaal 154 zelfstandige appartementen onderverdeeld in drie groepen: appartementen type A, B en C.

A) 107 appartementen van circa 25,5 m2

B) 38 appartementen van 30 m2

C) 9 appartementen van 35 m2

BIJZONDERHEDEN

  • De huurprijzen zijn exclusief: stadsverwarming/ water / elektra / internet / TV en de gemeentelijke belastingen en heffingen.
  • Staat van oplevering: gestoffeerd
  • De waarborgsom is ter grootte van tweemaal het maandelijkse huurbedrag
  • Bouwtype: nieuwbouw
  • Inkomenseis: bij voorkeur een fulltime werkend persoon met een minimaal bruto maandinkomen van 3.5 maal de kale maand huur (of aantoonbare financiële middelen en/of borgstelling waaruit blijkt dat dehuur kan worden voldaan.)
  • Huisdieren zijn niet toegestaan
  • Roken is niet toegestaan
  • Samenwonen is niet toegestaan in de appartementen type A en B.

OPLEVERING

Het complex zal naar verwachting in het eerste halfjaar 2019 klaar zijn voor oplevering. Wilt u er absoluut zeker van zijn dat u één van deze fantastische appartementen zult bemachtigen? Wees dan op tijd en schrijf u nu in. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

**Aan de correctheid van de tekst, metrages van de woningen, indeling en impressies van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.